Nyheter
28 September 2021
Folkoperan – en kär förlängning
Folkoperan and AXS logo lockup

Vi är stolta och glada över att få meddela att våra vänner på Folkoperan har valt att förlänga vårt samarbete om biljettförsäljning i ytterligare tre år.

Folkoperan har ända sedan det grundades 1976 spelat en viktig roll som det lilla operahuset för alla. Mycket har hänt genom åren och 2020 genomgick Folkoperans salong en totalrenovering. 560 nya stolar i guldfärg fyller nu ett oxblodsrött rum med detaljer som andas tradition, art deco och samtidigt punk. På senare år har även biljettförsäljningen fått många uppdateringar i form av bland annat nytt köpflöde och bättre betalmöjligheter.

“Att vi får möjlighet att fortsätta samarbetet och förbättra den digitala biljetthanteringen tillsammans med Folkoperan känns både ärofyllt och otroligt roligt. Vi ser fram emot att vara med och ge fler möjlighet att upptäcka deras program, ensemble och såklart den fantastiska salongen”, kommenterar Oscar Klingensjö VD på AXS Sweden.

Foto salong Folkoperan: Peder Lindbom