Nyheter
12 November 2023
Djurgården fotboll skapar exklusiva förmåner för medlemmar
DIF and AXS logo lockup

STOCKHOLM — Djurgården Fotboll har i samarbete med AXS och Stockholm Live tagit ett stort steg framåt genom att utveckla en funktion som belönar sina medlemmar vid köp av årskort. Det här initiativet syftar till att stärka banden med supportrarna och samtidigt erbjuda dem förmåner som ett erkännande för deras engagemang och lojalitet gentemot klubben.

För att dra nytta av detta exklusiva erbjudande måste köparen vara medlem i Djurgården Fotboll. För de som ännu inte är medlemmar erbjuds en sömlös lösning för att köpa medlemskap samtidigt som man köper sitt årskort. Integrationen med Djurgårdens medlemssystem möjliggör en smidig hantering genom att systemet automatiskt “känner av” om köparen redan är medlem eller inte.

Tomas Af Geijerstam från DIF Fotboll uttrycker entusiasm över den nya funktionen och betonar dess fördelar för att ytterligare premiera medlemskapet. Detta erbjuder en unik möjlighet att skapa en närmare koppling mellan klubben och dess supportrar genom att erbjuda dem exklusiva förmåner.
Karin Andersson, Account Director på AXS, understryker vikten av denna funktion och hur den gör det smidigt för Djurgårdens kunder att hantera sina medlemsförmåner i samband med biljettköp. Integrationen av dessa system förenklar processen och förbättrar därmed användarupplevelsen för klubbens lojala supportrar.

Detta initiativ representerar inte bara ett framsteg för Djurgården Fotboll utan illustrerar också AXS och Stockholm Lives engagemang för att skapa lösningar för att gynna både klubbar och deras medlemmar. Det är ett lysande exempel på hur teknologi och samarbete kan skapa en mer tillfredsställande och förmånlig upplevelse för fotbollsfans och klubbar.