Nyheter
10 December 2023
AXS lanserar biljettabonnemang
AXS logo over background photo of sporting event crowd

Nyköping — AXS tar biljettköparupplevelsen ett steg längre genom att lansera ett innovativt abonnemangssystem. Nu ges biljettköpare möjligheten att skapa löpande abonnemang för biljetter, vilket öppnar upp för en mer flexibel och bekväm tillgång till evenemangsupplevelser.

I den nya abonnemangstjänsten erbjuds två distinkta funktioner för att möta olika behov:

  1. Flexibelt månadsabonnemang: Biljettköpare kan nu abonnera på ett valfritt antal biljetter varje månad. Kunden har friheten att välja vilka evenemang eller abonnemang denne önskar använda biljetterna till. Detta ger en anpassningsbar och personlig upplevelse för biljettinnehavaren.
  2. Säsongsabonnemang med fast plats: För de som föredrar att ha samma plats över en längre period erbjuds ett säsongsabonnemang. Det ger biljettköparen samma plats under exempelvis en hel säsong. Detta alternativ passar perfekt för lojala supportrar eller entusiaster som vill säkerställa en dedikerad plats vid varje evenemang.

I bägge fallen debiteras automatiskt belopp från kundens konto för att generera respektive biljett. Detta gör processen smidig och bekväm för abonnenterna, samtidigt som det säkerställer snabb tillgång till önskade evenemang.

Kunderna IFK Göteborg och IFK Norrköping, har framgångsrikt lanserat denna funktion gentemot sina supportrar. Lars Aadde på AXS berättar att intresset för den nya abonnemangstjänsten är stort bland övriga kunder, vilket tyder på att denna funktion har potential att transformera och förbättra biljettbranschen ytterligare. Med detta steg framåt fortsätter AXS att visa sitt engagemang för att skapa lösningar för att förbättra användarupplevelsen för biljettinnehavare i Sverige.